پروژه کارآفرینی کارخانه تولید آرد

پروژه کارآفرینی کارخانه تولید آرد

پروژه کارآفرینی کارخانه تولید آرد در ۶۳ صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

مشخصات فایل

تعداد صفحات ۶۳
حجم ۰ کیلوبایت
فرمت فایل اصلی doc
دسته بندی طرح توجیهی و کارآفرینی

توضیحات کامل

پروژه کارآفرینی کارخانه تولید آرد در ۶۳ صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

 

فهرست مطالب                                 

فصل اول

مقدمه

فصل دوم

کلیات و شناخت طرح

زمین کارخانه

تأسیسات کارخانه

آب مصرفی کارخانه

ماشین آلات و تجهیزات

سرمایه در گردش

فصل سوم

مراحل خط تولید

فصل چهارم

آشنایی با ماشین آلات کارخانه

فصل پنجم

اطلاعات مالی و حسابداری

 

 

فصل اول

مقدمه

گندم یکی از مهمترین مصولات کشاورزی جهان و تأمین کننده نیاز غذایی افراد بسیاری در کشورهای جهان می باشد . در جهانی گندم و انرژی دو کالای استراتژیک می باشند نقش سیاسی اقتصادی این غله در معاملات و معادلات جهانی بسیار محسوس می باشد و بوسیله برتری کشورهائی است که کشاورزی مدرن و زمین های قابل کشت مناسب دارند .

حال در صورت تورم جهانی و یا افزایش نهاده های مرتبط با گندم ، قیمت گندم افزایش می یابد و این افزایش مستقیماً در جوامعی که برنامه غذایی آنها بیشتر از نان تشکیل شده تأثیر می گذارد . بخصوص اگر درآمدهای یک جامعه پایین باشد (عمدتاً کشورهای فقیر و جهان سوم) زیرا که وابستگی تغذیه ای به نان ارتباط مستقیمی با درآمد خانوارها و یا در سطح بالاتر با درآمدهای یک کشور دارد . خلاصه اگر آن کشور مانند کشور ما به آرد و نان یارانه اختصاص دهد و از عمده ترین کشورهای وارد کننده گندم باشد .

در ایران ۹۰% از مجموع یارانه های پرداختنی دولت در بخش های مختلف اقتصادی به آرد و نان تعلق می گیرد با این وجود کشورمان بعد از فراسنه دومین مصرف کننده نان در جهان می باشد . و میزان مصرف سرانه نان هر ایرانی ۱۰۵ کیلوگرم برآورد شده است . هر چند که مطابق تصویب شورای اقتصاد در طول هشت سال یارانه نان حذف خواهد شد ولی اتلاف گندم و نان سالانه حدود ۱۰۰ میلیوم دلار زیان به درآمدهای کشور می زند .

از این رو پروژه ارزیابی طح کارخانه آرد بهبهان نیز به دلیل ارتباط طرح با موضوع گندم و وابستگی شدید ایران به واردات آن و یارانه هایی که به این غله اختصاص می یابد انتخاب گردیده است .

گندم و صنعت آسیابانی :

موقعیت جغرافیایی گندم : گندم از کرانه های قطبی تا حوالی استوا کشت می شود در فاصله عرض جغرافیائی ۳۰ و ۶۰ درجه شمالی و مابین ۲۷ و ۴۰ درجه جنوبی کشت آ« با موفقیت بیشتری توأم است . از نظر ارتفاع از سطح دریا تا ارتفاع ۳۰۵۰ متری در کنیا و ۴۵۷۲ متری در تبت به عمل می آید .

گندم در خاکهای لومی سنگ ین ورسی به بهترین وجه به عمل می آید . البته در خاکهای سبکتر هم محصول رضایت بخشی می دهد ولی نیاز به کود از ته دارد .

از نظر شرایط محیطی گندم در آب و هوای نیمه استوائی ، معتدب گرم و معتدل سرد به عمل می آید . ۲۲۹ تا ۷۶۲ میلیمتر بارندگی که بیشتر در بهار ببارد ، برای گندم بسیار مناسب می باشد و متوسط درجه حرارت در تابستان بایستی از ۱۳ درجه بالاتر باشد . فصل کاشت گندم در اواخر پائیز (گندم زمستانه) و یا در اوائل بهار (گندم بهاره) می باشد .

گندم بهاره : در مناطقی نظیر علفزارهای کانادا و استپ های روسیه که زمسانهای بسیار سختی دارند کاشته می شود . شرایط آب و هوائی کشورهائی که گندم بهاره می کارند بدین قرار است که بارندگی در بهار و اوایل تابستان به حداکثر می رسد و دما در اوسط و اواخر تابستان در گرمترین حد خود است . این وضعیت آب و هوائی شرایط خوبی را برای به عمل آمدن گندم های زود رس با اندوسپرم بلوری و مقدار پروتئین زیاد که برای نانوائی مناسب است فراهم می آورد . به دنبال به کار گرفتن گونه های جدیدی که به خاطر برخورداری از ویژگی های زودرس بودن اصلاح شده اند سطح زیر کشت گندم بهاره در نواحی شمالی نیمکره شمالی ، مرتباً رو به افزایش است .

گندم زمستانه : در آب و هوائی که با دما و بارندگی یکنواخت به عمل می آید رشد کندتری دارد این نوع گندم دارای عملکرد بیشتر و پروتئین کمتر است . و برای بیسکویت سازی و کیک سازی مناسب تر از نانوایی است .


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود

دیدگاهتان را بنویسید