گزارش کارآموزی مهندسی شیمی در پالایشگاه شیرین سازی گاز شرکت نفت و گاز کارون

گزارش کارآموزی مهندسی شیمی در پالایشگاه شیرین سازی گاز شرکت نفت و گاز کارون

گزارش کارآموزی مهندسی شیمی در پالایشگاه شیرین سازی گاز شرکت نفت و گاز کارون در ۵۸ صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

مشخصات فایل

تعداد صفحات ۵۸
حجم ۰ کیلوبایت
فرمت فایل اصلی doc
دسته بندی مهندسی شیمی

توضیحات کامل

گزارش کارآموزی مهندسی شیمی در پالایشگاه شیرین سازی گاز شرکت نفت و گاز کارون در ۵۸ صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

 

فهرست :


فصل اول: شرح  عمومی کارخانه
فصل دوم: واحد آمین
فصل سوم: واحد شیرین سازی مایعات
فصل چهارم: واحد ، تصفیه آب
فصل پنجم: واحد تولیدی
فصل ششم: سیستم گاز سوخت
فصل هفتم: واکنش های شیمیایی
فصل هشتم : مقرارت ایمنی و قوانین مربوط به کارخانه

   
      
   1- پیشگفتار

این گزارش حاضرشامل اطلاعات کلی راجع به شرح عمومی کارخانه، ترکیب سیستم های کنترل و واکنش های شیمیایی می باشد.
نمای کلی کارخانه بدین صورت است که کارخانه  به دو واحد  و  کاملاً مشابه تقسیم شده است.  گازهای ترش ارسالی از ایستگاههای تقویت فشار در ابتدا وارد لخته گیرها می شوند.در این مخازن میعانات همراه جریان گاز از آن جدا می شوند.این مایعات سپس جهت جدا کردن هیدروژن سولفوره از آن به واحد شیرین سازی مایعات فرستاده می شود.در این واحد مایعات ترش بوسیله گاز شیرین خروجی کارخانه ، تصفیه شده و سپس به کارخانجات گاز مایع/ارسال می شوند. میزان هیدروژن سولفور در مایعات ارسالی حدود  ۵۰خواهد بود.
از سوی دیگر گازهای خروجی لخته گیر وارد دو واحد شیرین سازی گاز( واحد آمین) می شود.در این واحدها بوسیله محلول دی اتانول آمین  )گازهای اسیدی  و موجود در گاز جذب شده گاز شیرین و به کارخانجات گاز مایع ۸۰۰/۷۰۰ ارسال می شود.میزان هیدروژن سولفور در گاز خروجی کمتر از ۴ و مقدار دی اکسید کربن در آن نیز کمتر از ۴/۰ درصد می باشد.
جهت احیاء آمین در واحد نیز از گرمای بخار آب در جوشاننده های برج احیاء استفاده می شود. واحد تولید بخار وظیفه تامین بخار آب لازم برای احیاء آمین را بر عهده دارد.
بر این اساس کل کارخانه را می توان بصورت زیر تقسیم بندی کرد.
۱)    لخته گیرها
۲)    واحد شیرین سازی مایعات
۳)    واحد شیرین سازی گاز(واحد آمین)
۴)    واحد تولید بخار
۵)    سیستم گاز سوخت

۲- شرح فرآیند
۱-۲ ) گازهای ترش ورودی به کارخانه شیرین سازی ازهفت ایستگاه تقویت فشارو از طریق چهار خط لوله وارد کارخانه می شود.این خطوط عبارتند از:
 خط ۱۶ اینچ گازهای اهواز۲، آب تیمورو اهواز۳  
 خط ۱۶ اینچ گازهای کوپال و مارون ۳
خط ۱۰اینچ گازهای اهواز۲
 خط ۱۰ اینچ گازهای منصوری
این گازها پس از مخلوط شدن، وارد لخته گیرهای  می شوند. دراین مخازن میعانات جداشده از گاز ،یا به سمت واحد شیرین سازی مایعات ارسال می شوند و یا در هنگامیکه امکان استفاده از واحدشیرین سازی مایعات وجود نداشته باشد به کارخانه اهواز یک بازگردانده می شوند.
گاز ترش خروجی از لخته گیرها، جهت جداسازی هیدروژن سولفور() و دی اکسید کربن ( )به وسیله کنترل کننده های فشاروجریان به دو واحد مشابه فرستاده می شود.گاز شیرین با کمتر از۴ هیدروژن سولفوره و۴/۰ درصد دی اکسید کربن ازکارخانه خارج شده وبه کارخانجات گازمایع ۸۰۰/۷۰۰ارسال  می شود.گازاسیدی نیزکه در حین عملیات احیاء آمین بدست آمده به ایستگاه تقویت فشار گازهای اسیدی(فاز۲) فرستاده می شود.
قسمتی ازگازشیرین خروجی جهت تصفیه مایعات ترش لخته گیربه واحد شیرین سازی مایعات رفته و با استفاده ازآن، موجوددرمایع به کمتراز۵۰ میرسد.این مایعات شیرین توسط تلمبه به کارخانجات گازمایع ۸۰۰/۷۰۰ فرستاده می شود.گاز ترش حاصل از این عملیات نیزبوسیله کمپرسورهای گازترش به لخته گیرها برگردانده می شود.
۲-۲) لخته گیرها
دوعددمخزن مشابه به عنوان لخته گیر() درقسمت ورودی کارخانه در نظر گرفته شده که معمولا“ بصورت موازی در حال کار می باشند.
برای این لخته گیرها چهار حالت عملیاتی پیش بینی شده است:
۱-شرایط تابستانی در حالت بسته بودن واحد شیرین سازی مایعات
۲-شرایط زمستانی در حالت بسته بودن واحد شیرین سازی مایعات
۳-شرایط تابستانی و کار کردن واحد شیرین سازی مایعات
۴-شرایط زمستانی و کارکردن واحد شیرین سازی مایعات
فشار عملیاتی لخته گیرها ۶۶/۳۰ بار مطلق می باشد.
در عملیات معمولی، مخازن لخته گیر از قسمت پایین بوسیله یک خط متعادل کننده به هم متصل می شوندتا سطح مایع در هر دو مخزن یکسان باقی بماند.از این طریق می توان سطح هر دو مخزن را بوسیله یک مدار () کنترل کرد، بدون اینکه نیازی به وجود دو سیستم کنترل ودو شیر موازی باشد.به علاوه با استفاده ازاین خط می توان مطمئن شد که حداکثر حجم از هر دو لخته گیرمورد استفاده قرار گرفته است، زیرا ممکن است مایعات بطور یکسان بین دو لخته گیر تقسیم نشده باشد.
برای اطمینان از ثبات در عملیات واحد شیرین سازی مایعات،‌یک سیستم کنترل ویژه پیش بینی شده است. از آنجا که جریان مایعات ورودی لخته گیرها ثابت نبوده و ممکن است که بطور ناگهانی تغییر کند، اگر شیر کنترل کننده سطح مایع مستقیما“ با کنترلر سطح ارتباط داشته باشد میتواند باعث ایجاد نوسانات شدید در جریان مایع به واحد شیرین سازی شود.که این عملیات توسط اپرتور اتاق کنترل،  ثبت و کنترل می گردد.

 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود

دیدگاهتان را بنویسید