پاورپوینت بررسی ارگونومی در منازل

پاورپوینت بررسی ارگونومی در منازل

پاورپوینت بررسی ارگونومی در منازل تنظیم شده در ۳۵ اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

مشخصات فایل

تعداد صفحات ۳۵
حجم ۲ کیلوبایت
فرمت فایل اصلی pptx
دسته بندی تربیت بدنی

توضیحات کامل

پاورپوینت بررسی ارگونومی در منازل تنظیم شده در ۳۵ اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


برای طراحی نحوه چیدمان سطوح کار  توالی انجام کار در آشپزخانه معمولا به ترتیب زیر در نظر گرفته میشود:

۱- ظرف شوئی 

۲- سطح اصلی کار

۳- سطح خوراک پز ( اجاق گاز) 

۴- سایر سطوح

Ø      برای فرد راست دست توالی کار از دست چپ به راست است.

Ø     این توالی نمیباست بوسیله گنجه های بلند درها یا راهروها به هم بخورد.

Ø     ترکیب L  یا U  شکل نیز میتواند مناسب باشد.

Ø      یخچال یا سایر وسایل ذخیره و انبار مواد غذائی – ظرف شوئی و اجاق خوراک پزی ” مثلث انجام کار ” را تشکیل میدهند .اضلاع این مثلث نباید قطع شود به ویژه خط میان ظرف شوئی و اجاق خوراک پزی  که بیش از هر وسیله دیگر ی در آشپزخانه مورد استفاده قرار میگیرند.

Ø     اضلاع مثلث انجام کار

 گراند جان ( ۱۹۷۳ )- حداکثر محیط این مثلث را برای آشپزخانه های کوچک ۷ متر و برای آشپزخانه های بزرگ ۸ متر توصیه نموده است .

دپارتمان محیط ۱۹۷۲- حداقل و حداکثر آنرا ۳۶۰۰ و ۶۶۰۰ میلی متر  و فاصله میان ظرف شوئی و اجاق خوراک پزی را ۱۲۰۰ تا ۱۸۰۰ میلی متر تعیین نموده است


 

مسائل مورد بررسی در ارگونومی منازل


طراحی و چیدمان آشپزخانه

ابعاد

شکل

پنجره

کفپوش

دیوار ها

ارتفاع سطوح کار

فضای مناسب

طراحی و چیدمان حمام و دستشویی

ابعاد بهینه

فضای مناسب

 طراحی و چیدمان اتاق خواب

مساحت

تخت خواب

کمد

فضای مورد نیاز

اتاق خواب کودکان با دو تخت

اتاق خواب کودکان  با یک تخت

 طراحی و چیدمان هال و پذیرایی

ابعاد

وسایل

 طراحی و چیدمان اتاق کار

کار با کامپیوتر

نشستن بر روی صندلی


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود

دیدگاهتان را بنویسید